Online

Nolte Keukens

Kwaliteit en een goede ambachtelijke afwerking – dat kenmerkt de keukens van Nolte, al meer dan 50 jaar ‘made in Germany’. De innovatieve kracht van Nolte Küchen is in het verleden al vaak bewezen, of het nu gaat om het geniaal eenvoudige maatraster MATRIX 150, het binnendecor, of de unieke vormgevingselementen zoals SOFTform. Ook bij het gebruik van natuurlijke producten stelt Nolte normen: sinds 2010 is Nolte Küchen FSC- en PEFC-gecertificeerd voor een sociaal verantwoorde en milieuvriendelijke omgang met bosbouwgebieden.

Eenvoudig zonder zorgen

Het gehele proces zorgeloos geregeld.

Nolte Küchen vroeg ons om een restyling van hun oude website. Op de nieuwe website moesten bepaalde elementen behouden blijven. Hiermee hebben we rekening gehouden en deze meegenomen in het ontwerp. Naast het verzorgen van de website hebben we ook de grafische uitingen zowel online als offline tot op heden verzorgd.

Welke diensten hebben wij ingezet?

Wij hebben een complete restyling uitgevoerd voor de website van Nolte Küchen. Hierbij hebben we bepaalde herkenbare elementen behouden en geïntegreerd in het nieuwe ontwerp. Naast het ontwikkelen van de website hebben we ook een kleine webshop ingebouwd, waar klanten kleurstalen kunnen bestellen om te bepalen wat het beste bij hun nieuwe keuken past.

Daarnaast verzorgen wij ook de uitingen van Nolte Küchen in advertenties, flyers, folders en brochures.