Online

Nolte Keukens

Kwaliteit en een goede ambachtelijke afwerking – dat karakteriseert de keukens van Nolte. Al meer dan 50 jaar ‘made in Germany’. De innovatieve kracht heeft Nolte Küchen in het verleden al vaker bewezen: of het nu het geniaal eenvoudige maatraster MATRIX 150 was, het binnendecor of de unieke vormgevingselementen zoals SOFTform. Ook bij het gebruik van natuurlijke producten stelt Nolte normen: sinds 2010 is Nolte Küchen FSC en PEFC gecertificeerd op het gebied van een sociaal verantwoorde en milieuvriendelijke omgang met bosbouwgebieden.

Eenvoudig zonder zorgen

Het gehele proces zorgeloos geregeld.

Nolte Küchen had de vraag of wij een restyling konden maken van de oude website. Op de nieuwe website moesten nog wel bepaalde elementen behouden. Hier hebben wij dan ook rekening mee gehouden en meegenomen in het ontwerp. Niet alleen moesten wij de website verzorgen, ook hebben wij de grafische uitingen on- en offline verzorgd tot op heden.

Welke diensten hebben wij ingezet?

Wij hebben een complete restyling gedaan voor de website van Nolte Küchen. Er zijn bepaalde (herkenbare) elementen behouden en meegenomen in het nieuwe ontwerp. Naast alleen een website te maken, hebben wij ook een kleine shop ingebouwd waar klanten kleurstalen kunnen halen om te kijken wat het beste zou passen in de nieuwe keuken van de klant. 

Naast een website-/ shop verzorgen wij ook de uitingen van Nolte Küchen in advertenties, flyers, folders en brochures.