Wij maken

jouw verhaal

succesvol.

Branding

Een unieke en herkenbare stijl.

Wanneer je een bedrijf runt, wil je er natuurlijk voor zorgen dat klanten jou goed en snel kunnen vinden. Ze herkennen je bedrijf eerder wanneer er een sterk grafisch merk aanwezig is. Dit dient consistent te worden doorgevoerd in alle grafische uitingen, zowel online als offline.

Doordat dit continu plaatsvindt, hoeven klanten het logo niet eens te zien om te weten dat het om jouw bedrijf gaat! Een sterk merk is niet alleen goed voor herkenbaarheid, maar vergroot ook het vertrouwen, waardoor zij sneller een bestelling of order zullen plaatsen.

Een goede huisstijl vormt de basis van alle marketingdoeleinden. Mocht je interesse hebben in adverteren op diverse platforms, dan zal sterke branding bijdragen aan herkenbaarheid. Dit kan een trigger zijn voor klanten om gebruik te maken van producten of diensten, waardoor jouw omzet moeiteloos zal stijgen.

Online goed zichtbaar

Vindbaar met een sterke
website en of webshop.

Tegenwoordig draait bijna alles om online activiteiten. Je kunt bijna alles vinden op het web. Hierdoor liggen er online kansen die je nu nog links laat liggen of waarvan je het bestaan niet eens wist. Wij kunnen jouw bedrijf helpen om deze kansen met beide handen aan te pakken en je volledig te begeleiden in de online wereld. Het ontwerpen en realiseren van een eigen website vormt natuurlijk de basis. Met een goede website als fundament kunnen we de online marketing verzorgen. We bieden niet alleen een nieuwe website aan, maar ook social media beelden in de huisstijl. Heb je andere ideeën of wensen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Print- & drukwerk

Fysiek drukwerk van begin tot eind.

Voor al je print- en drukwerk ben je bij VormFactor aan het juiste adres. Met meer dan 18 jaar ervaring leveren wij diverse soorten drukwerk, waaronder flyers, folders, brochures, posters, boeken, magazines en nog veel meer. Met een goede huisstijl als basis vertalen we jouw boodschap naar pakkende ontwerpen die voldoen aan jouw verwachtingen. Ook voor grootformaat prints kun je bij VormFactor terecht! Denk hierbij aan spandoeken, bouwhekdoeken, beachvlaggen, baniervlaggen en meer. Doordat wij grootformaat in-house printen, kunnen we efficiënt werken zonder onnodige en tijdrovende tussenstappen. Denk bij grootformaat aan formaten als A2, B2, A1, B1, A0, enzovoort.

Online Marketing

Haal het maximale uit je website.

Verbeter jouw bereik en omzet met behulp van Online Marketing! Met uitgebreide kennis op het gebied van Google Ads, Analytics en meer staan wij klaar om jou te helpen het maximale uit jouw website of webshop te halen. Dit doen we door middel van website optimalisatie en het opzetten van effectieve campagnes. Samen met jouw bedrijf stellen we doelen op die we binnen een bepaalde tijd willen bereiken. Vervolgens kun je ervoor kiezen om het proces volledig aan VormFactor over te laten, maar we betrekken je ook graag bij het proces. Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op, we staan klaar om je te helpen!

Beweging op maat

Animaties voor uitleg of versterking van je verhaal.

Doordat bedrijven zich steeds meer online zichtbaar maken met Online Marketing, is het belangrijk om op te vallen bij de doelgroep. Er zijn vele opties om dit te doen. Een van die opties is het gebruik van bewegend beeld. Met een animatie kun je snel en effectief je boodschap overbrengen en de aandacht van de klant vasthouden. Je kunt de animaties/shorts inzetten op je social media kanalen, maar ook op advertentieschermen, je eigen website of in online campagnes.

Hosting

Wij kunnen snel en direct handelen.

Wij verzorgen niet alleen het ontwerp en de realisatie van jouw website, maar ook het hosten van de site en de mailserver kun je aan ons overlaten. Doordat VormFactor goed bereikbaar is, kunnen we snel schakelen wanneer zich een probleem voordoet. Bij ons ben je geen nummertje in een wachtende rij mensen. Wanneer je een domeinnaam en hostingabonnement afneemt, word je volledig ontlast op technisch vlak. Daardoor kun jij je bezighouden met waar jij goed in bent!