Wij maken

jouw verhaal

succesvol.

Branding

Een unieke en herkenbare stijl.

Wanneer je een bedrijf runt, wil je er natuurlijk voor zorgen dat klanten jou goed en snel kunnen vinden. Ze herkennen je bedrijf eerder wanneer er een sterk grafisch merk staat. Dit blijf je consistent doorvoeren in alle grafische uitingen zowel on- als offline.

Doordat dit continue gebeurt hoeven klanten het logo niet te zien om te weten dat het jouw bedrijf is! Een sterk merk is niet alleen goed voor herkenbaarheid, maar vergroot ook het vertrouwen, waardoor zij sneller een bestelling of order zullen gaan plaatsen. 

Een goede huisstijl is de basis van alle marketing doeleinden. Mocht je interesse hebben in de wereld van adverteren op alle denkbare platformen, dan helpt sterke branding met de herkenbaarheid. Dit kan een trigger zijn bij een klant om gebruik te maken van producten of diensten waardoor jouw omzet zonder enige moeite zal stijgen.

Online goed zichtbaar

Vindbaar met een sterke website.

Tegenwoordig draait bijna alles om online activiteiten. Je kunt bijna alles vinden op het web. Hierdoor liggen er online kansen die je nu nog links laat liggen of waarvan je het bestaan niet eens wist. Wij kunnen jouw bedrijf helpen om deze kansen met beide handen aan te pakken en je compleet te begeleiden in de online wereld. Het ontwerpen en realiseren van een eigen site is natuurlijk de basis. Met een goede site als basis kunnen we de Online Marketing verzorgen. Wij verzorgen niet alleen een nieuwe website, maar ook social media beelden in de huisstijl. Heb je andere ideeën of wensen, neem dan vrijblijvend contact op!

Print- & drukwerk

Fysiek drukwerk van begin tot eind.

Voor alle print- en drukwerk ben je bij VormFactor op het juiste adres. Met meer dan 18 jaar ervaring in het leveren van drukwerk zoals: flyers, folders, brochures, poster, boeken, magazines en nog veel meer. Met een goede huisstijl als basis vertalen we je boodschap in pakkende ontwerpen die passen in jouw verwachtingspatroon. Voor groot formaat prints kun je ook bij VormFactor terecht! Denk hierbij aan spandoeken, bouwhekdoeken, beachvlaggen, baniervlaggen en meer. Doordat wij groot formaat in-house printen, zijn er korte lijntjes waardoor er geen overbodig en tijdrovend contactmomenten zijn. Denk bij grootformaat aan A2, B2, A1, B1, A0 enzovoort.

Online Marketing

Haal het maximale uit je website.

Boost jouw bereik en omzet door middel van Online Marketing! Met ruime kennis op het gebied van Google Ads, Analytics en veel meer helpen we je graag om het beste uit jouw website of webshop te halen! Dit gebeurt door middel van website optimalisatie en het opzetten van doeltreffende campagnes. We stellen samen in overleg met jouw bedrijf doelen op die we binnen een bepaalde tijd willen gaan behalen. Hierna kun je ervoor kiezen om het proces compleet uit handen te geven aan VormFactor, maar we betrekken je ook graag in het proces. Benieuwd naar wat we kunnen betekenen? Trek gerust aan de bel, we staan je graag te woord!

Beweging op maat

Animaties voor uitleg of versterking van je verhaal.

Doordat bedrijven zich steeds meer online zichtbaar maken met Online Marketing is het belangrijk om op te vallen bij de doelgroep. Er zijn vele opties om dit te doen. Eén van die opties is het gebruik maken van bewegend beeld. Met een animatie kun je snel en effectief je boodschap overbrengen. En de aandacht van de klant bij jouw animatie/boodschap houden. Je kunt de animaties/shorts inzetten op je social media kanalen, maar ook op advertentie schermen, je eigen website of in online campagnes.

Hosting

Wij kunnen snel en direct handelen.

Wij verzorgen niet alleen het ontwerp en realisatie van jouw website. Het hosten van de site en mailserver kun je ook aan ons overlaten. Doordat VormFactor goed bereikbaar is kunnen we snel schakelen wanneer er zich een probleem voordoet. Je bent geen nummertje in een wachtende rij mensen. Wanneer je een domeinnaam en hosting abonnement afneemt wordt je volledig ontlast op technisch vlak. Daardoor kun jij je met de dingen bezig waar jij goed in bent!