Drukwerk

Meekes Great in trade

Het inkoopparadijs voor ondernemers. Je vindt producten voor decoratie tot aan huishoudelijke producten, speelgoed en veel meer. Door het brede assortiment met lage prijzen, is inkopen voor bijna elke ondernemer interessant en leuk. 

Magazine op maat

Jubileum magazine in de huisstijl.

Voor het 15 jarig bestaan van Chiel Meekes Partijgroothandel en Big Stocklots (tegenwoordig Meekes Great in trade) mochten wij een jubileum magazine opmaken. Hierin staan leuke weetjes, info en verhalen over het bedrijf. Niet alleen van de directie, maar ook van de medewerkers zijn er verhalen te vinden. Het jubileum is hét moment voor een eigen magazine.

Welke diensten hebben wij ingezet?

Met Chiel Meekes Partijgroothandel en Big Stocklots (Tegenwoordig Meekes Great In Trade) hebben wij een langdurige samenwerking op het gebied van on- en offline uitingen. Zo mogen wij voor de online webbanners zorgen op de website(s), maar ook het drukwerk wat tegenwoordig compleet in de nieuwe huisstijl van Meekes gepresenteerd mag worden. Het doorvoeren van de nieuwe huisstijl in (bijna) alle uitingen is ook één van onze taken in deze langdurige samenwerking.