Online marketing

Mooi in Balans

We hebben SEO- en SEA-verbeteringen doorgevoerd voor Mooi in Balans, en daarbij hebben we ondersteuning geboden in online marketing om de geplande advertentie in een magazine te versterken.

Offline en online marketing

Het gehele proces zorgeloos geregeld.

Bij Mooi in Balans hebben wij drie campagnes uitgevoerd. In eerste instantie hebben we de website geanalyseerd en geoptimaliseerd. Daarna zijn we gestart met een brandingcampagne via Google Ads om de bekendheid te vergroten. Vervolgens hebben wij twee socialmediacampagnes ingezet ter versterking van de advertentie in een magazine.

Welke diensten hebben wij ingezet?

We hebben niet alleen een zoekwoordenonderzoek uitgevoerd, maar ook een geoptimaliseerde contentkalender samengesteld in samenwerking met Mooi in Balans. Samen zijn we aan de slag gegaan om twee relevante thema’s te definiëren die aansluiten op de behoeften van de consument. Mooi in Balans biedt passende en gespecialiseerde behandelingen voor huidproblemen, waarmee we de oplossing bieden.

Daarnaast hebben we social media ingezet om direct contact te leggen met de doelgroep. We hebben de juiste doelgroep en regio ingesteld, waar Mooi in Balans actief is.