Online marketing

ME Kitchen Almere

ME Kitchen is een nieuw keuken concept en heeft een experience center in Almere. Dit keuken concept is uniek. Hier worden keukens per meter verkocht. Standaard zitten hier 5 inbouw apparaten in en je hebt ruime keuze aan luxe keuken kasten.

Doelen stellen

Online branding campagnes

Om het nieuwe keuken concept van ME Kitchen in Almere te laten landen zijn wij een branding campagne gestart. Er zijn twee soorten campagnes opgezet. In eerste instantie gaat het erom dat slogan “Keukens per meter” werd geladen en ten tweede de experience center  (showroom) te laten landen in Almere. Het doel van de campagnes, potentiële klanten een adviesafspraak in te plannen in de experience center. 

Welke diensten hebben wij ingezet?

Wij hebben eerst een doelgroep, zoekwoordonderzoek en de concurrentie in de omgeving van Almere in kaart gebracht. Op basis van deze informatie hebben we twee landingspagina’s gemaakt met de juiste teksten. Vervolgens hebben de Google ads campagnes opgezet die naar deze twee speciaal opgezette landingspagina door worden verwezen. Tijdens de campagne monitoren wij en sturen bij waar nodig.