Online marketing

ME Kitchen Almere

ME Kitchen is een nieuw keukenconcept en heeft een experiencecenter in Almere. Dit keukenconcept is uniek. Hier worden keukens per meter verkocht. Standaard zitten hier 5 inbouwapparaten bij inbegrepen en je hebt ruime keuze uit luxe keukenkasten.

Doelen stellen

Online branding campagnes

Om het nieuwe keukenconcept van ME Kitchen in Almere te lanceren, zijn wij een brandingcampagne gestart. Er zijn twee soorten campagnes opgezet. In eerste instantie is het doel om de slogan “Keukens per meter” te laten beklijven, en ten tweede om het experiencecenter (showroom) in Almere onder de aandacht te brengen. Het doel van de campagnes is om potentiĆ«le klanten aan te moedigen een adviesafspraak in te plannen in het experiencecenter.

Welke diensten hebben wij ingezet?

We hebben eerst de doelgroep, het zoekwoordonderzoek en de concurrentie in de omgeving van Almere in kaart gebracht. Op basis van deze informatie hebben we twee landingspagina’s gemaakt met de juiste teksten. Vervolgens hebben we Google Ads-campagnes opgezet die naar deze twee speciaal opgezette landingspagina’s verwijzen. Tijdens de campagne monitoren wij deze en sturen wij bij waar nodig.