Unieke vormgeving voor de
Meekes Trade Market

Van vormgeving naar één geheel.

In opdracht van Meekes Great in Trade hebben wij de vormgeving en het drukwerk gerealiseerd in het voormalige Philips/Signify pand in Winterswijk. In deze gigantische ruimtes is een geheel nieuwe Trade Market ontstaan, waarin je door totaal verschillende ervaringen kunt wandelen. VormFactor was verantwoordelijk voor het ontwerpen van de visuele elementen in de verschillende Trade Markets, waarbij we rekening hebben gehouden met de wensen van Meekes, zodat het eindresultaat volledig aan hun verwachtingen voldoet.

Ontwerp, drukwerk en levering, alles bij ons geregeld.

Van vormgeving tot levering werken we nauw samen met Meekes om het beste resultaat te behalen. Ons team luistert naar feedback, waardoor we korte communicatielijnen hebben en snel en efficiënt kunnen werken. Daarnaast onderhouden we rechtstreeks contact met de drukkerij, zodat er een constante en tijdige levering plaatsvindt op de gewenste locatie.

Welke diensten hebben wij ingezet?

In deze case hebben wij de volledige vormgeving en het beheer van het drukwerk verzorgd. We ontzorgen daardoor het hele proces voor de klant, van het ontwerpen tot het gereedmaken van de bestanden voor directe aanlevering bij de drukkerij.