Unieke vormgeving voor de
Meekes Trade Market

Van vormgeving naar één geheel.

In opdracht van Meekes Great in Trade hebben wij vormgeving en drukwerk gerealiseerd in het voormalige Philips / Signify pand in Winterswijk. In deze gigantische ruimtes is een geheel nieuwe Trade Market ontstaan. Daarin loop je door totaal verschillende belevingen. In deze was VormFactor verantwoordelijk voor het ontwerpen van de visuele beelden in de verschillende Trade Markets. Hierbij hebben wij rekening gehouden met de wensen van Meekes, zodat het eindresultaat volledig aan hun verwachting voldoet.

Ontwerp, drukwerk en levering, alles bij ons geregeld.

Van vormgeving tot levering werken we nauw samen met Meekes om het beste resultaat te behalen. Ons team luistert naar feedback, zo houden we korte lijnen en dat resulteert in snel en goed werk. Daarnaast hebben we rechtstreeks contact met de drukkerij zodat er constante en goede levering plaats vindt op de locatie.

Welke diensten hebben wij ingezet?

In deze case hebben wij de gehele vormgeving en het managen van het drukwerk verzorgd. We ontzorgen daardoor het hele proces voor de klant. Van het ontwerpen en bestanden drukklaar maken voor directe aanlevering bij de drukkerij.